PRIVATNOST PODATAKA

IVAN, obrt za održavanje krajolika je odlučan u zaštiti Vaše privatnosti. Mi koristimo podatke o Vama za procesiranje narudžbe i Vašeg što ugodnijeg kupovanja. Molimo Vas da pročitate više o našoj politici privatnosti.

Zašto je kupovanje u IVAN, obrt za održavanje krajolika trgovini sigurno?
- Naš program na sigurnom serveru šifrira sve vaše osobne informacije i pohranjuje ih u bazu podataka koja je nedostupna neovlaštenim osobama,
- Proces zaštite uzima znakove koje ste unijeli i pretvara ih u dijelove koda koji se tada sigurno prenosi Internetom (SSL enkripcija podataka ).
- Uz svu elektroničku zaštitu, u koju imamo puno povjerenje, telefonski ili emailom Vas kontaktiramo po primitku Vaše narudžbe.

Koje informacije sakupljamo? Kako ih koristimo? Kad naručujete, mi moramo znati Vaše ime, e-mail adresu, dostavnu adresu. To nam omogućava da upotpunimo Vašu narudžbu i obavijestimo Vas o statusu te narudžbe. Također tražimo Vaš telefonski broj koji nam omogućuje direktan kontakt s Vama u slučaju problema s Vašom narudžbom, te prema potrebi za provjeru narudžbe.

Kako IVAN, obrt za održavanje krajolika štiti informacije o kupcima? Program za sigurnost servera (Secure Socket Layer) šifrira sve informacije koje unosite prije nego su poslane nama. Uz to poduzimamo sve mjere kako bi zaštitili podatke od lokalnog neovlaštenog pristupa.

IVAN, obrt za održavanje krajolika ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Vaše osobne podatke drugima!